Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

H ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ


Пресслужба Київської Митрополії Української Православної Церкви (ПЦУ) 

H Αντιπροσωπεία της  Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας στον Οικουμενικού Πατριάρχη 

Επιμέλεια κειμένου Ιωάννης Λότσιος Δρ,

Με την ευλογία του Μακαριώτατου Μητροπολίτου  Κίεβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. Επιφανίου στις 11 Ιουνίου 2021, Αντιπροσωπεία της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας με επικεφαλής τον Μητροπολίτη του Ιβάνο-Φρανκίβσκ και Γάλιτσκιι κ.κ. Ιωάσαφ και τον Πανιερωτάτον Αρχιεπισκόπο Τσερνιχίβ και Νίζιν κ. Ευστράτιο, ευχήθηκαν στον Παναγιώτατο.

Делегація ПЦУ привітала Вселенського Патріарха з Днем тезоіменитства

12 Червня 2021

11 червня 2021 року, в день, коли Вселенський Патріарх Варфоломій відзначає тезоіменитство, офіційна делегація Православної Церкви України у складі митрополита Івано-Франківського і Галицького Іоасафа, архієпископа Чернігівського і Ніжинського Євстратія та архімандрита Феогноста молилася у Патріаршому храмі святого великомученика Георгія на Фанарі (Стамбул, Туреччина).

За літургією також молилися ієрархи Єрусалимського і Грузинського Патріархатів, Церков Кіпру і Греції.

Наприкінці богослужіння Генеральний консул України в Стамбулі Олександр Гаман оголосив офіційне вітання Президента України Володимира Зеленського.

Після відправи делегація помісної Української Православної Церкви мала змогу поспілкуватися зі Вселенським Патріархом у його резиденції та передати вітання і подарунок від Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія.

Його Всесвятість подякував за вітання і подарунки та засвідчив свою радість з приводу очікуваного в серпні цього року відвідання України.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.