Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

ΤΟ HELLENIC DNA ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ.(VIDEO)

 

 Συνέντευξη για το Hellenic DNΑ: Πάνος Σατζόγλου.

Eξιτήριο από το νοσοκομείο Mount Sinai Hospital του Μανχάταν πήρε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση τοποθέτησης στεντ.


Ο Παναγιώτατος συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρο και τον Επίσκοπο Μηδείας εξήλθε από το νοσοκομείο και ευχαρίστησε άπαντες για το ενδιαφέρον τους αλλά ιδιαίτερα τους ομογενείς γιατρούς.

Ευχή για ταχεία και πλήρη ανάρρωση απέστειλε, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Τηλεφωνικώς του ευχήθηκαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Ελλάδος Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε tweet με ευχές του για περαστικά στον Παναγιώτατο.
Την Παρασκευή το μεσημέρι ο προκαθήμενος της ορθοδοξίας δέχτηκε την κάμερα του Hellenic DNA στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι 7 Νοεμβρίου, που θα αναχωρίσει με τις Τουρκικές αερογραμμές για την Κωσταντινούπολη και το Φανάρι.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης μίλησε στην συνέντευξη, με θερμά λόγια και για το έργο του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου, τον οποίο χαρακτήρισε «έναν δικό μας άνθρωπο μέσα από τα σπλάχνα του Φαναρίου».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.