Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΙΟ

Митрополит Епіфаній незмінно очолює рейтинг позитивного ставлення українців до предстоятелів Церков

 Μεταξύ των ηγετών των Εκκλησιών της Ουκρανίας, οι περισσότεροι Ουκρανοί έχουν θετική στάση απέναντι στον Μακαριώτατο Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας
06 Липня 2021

Серед очільників Церков України найбільше українців позитивно ставляться до Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія. Такі результати опитування КМІС, проведені в червні 2021 року.

До Предстоятеля ПЦУ позитивно ставляться 45% українців, нейтрально – 38%, негативно – 6%. При цьому, у порівнянні з червнем 2020 року число тих, хто ставиться позитивно, зросло з 34% у червні 2020 року до 45% у червні 2021.

Також респондентам опитування було запропоновано висловити свою думку щодо очільника об’єднаної Церкви в уявній ситуації об’єднання Православної Церкви України та Московського Патріархату в Україні. В такому разі 34% українців хотіли б бачити Блаженнійшого Митрополита Епіфанія на чолі об’єднаної Церкви, а Митрополита Онуфрія – 15% (у червні 2020 року – 26% проти 12%). Також дані можна розрахувати до тих, хто визначився з вибором: 68% обирають Митрополита Епіфанія, 30% – Митрополита Онуфрія.

Поділити

pomisna.info 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.