850 дітей завітало на свято Миколая в Михайлівський Золотоверхий монастир

20 Грудня 2019
19 грудня 2019 р. в стінах Київської православної богословської академії відбувся благодійний захід «Святий Миколай мандрує Україною», співорганізатором якого вже кілька років поспіль є Синодальний відділ у справах соціального служіння “Елеос-Україна”.
В цей день 850 дітей завітало в Свято-Михайлівський Золотоверхий монастир, серед них діти з інтернатів та дитячих будинків, діти з дитячих будинків сімейного типу, діти з особливими потребами, діти з багатодітних сімей, діти загиблих під час російсько-української війни та діти українських захисників.
Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України благословив дітей і побажав їм сили зростати добрими, люблячими, чуйними і відповідальними громадянами Української держави та вірними нашої єдиної помісної Православної Церкви. Предстоятель разом з дітьми переглянув святкову програму, де виступали улюблені українські артисти та дитячі колективи.
На завершення заходу Його Блаженство роздав усім діткам подарунки з нагоди Дня святого Миколая, благословляючи кожне дитя на добрі справи.
Прес-служба Київської Митрополії
Української Православної Церкви (ПЦУ)