Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σας προσκαλούν στην Εορτή των Τριών Ιεραρχών, Ημέρα των Ελληνικών Γραμμάτων, την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 19.00, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας θα εκφωνήσει η κυρία Δέσπω Αθ. Λιάλιου, Ομότιμη Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού της Θεολογικής Σχολής και πρ. Αντιπρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Θεολογία και Επιστήμη κατά τους Τρεις Ιεράρχες. Μία σύγχρονη πρόκληση εν μέσω πανδημίας».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση την εκδήλωση στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://diavlos.grnet.gr/event/e3022  την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα.
Στον σύνδεσμο: https://www.uoi.gr/events/40423/ και στο συνημμένο αρχείο, μπορείτε να δείτε την πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022, και ώρα 9.30 το πρωί, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Αρχιμανδρειό) θα τελεσθεί το ετήσιο Αρχιερατικό Μνημόσυνο των Ευεργετών και Διδασκάλων της πόλης των Ιωαννίνων, της Ηπείρου και των Μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας.

-----------------------------------------
Με τιμή,
Πηνελόπη Γκέκα
Προϊσταμένη Διεύθυνσης 
Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων
Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.