Κυριακή 23 Μαΐου 2021

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΒΕΛΓΙΟΥ: ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ

Ο μόνος τρόπος για να νικήσουμε την πανδημία δεν είναι άλλος από τον εμβολιασμό τονίζει ο Σεβ. Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου, Υπέρτιμος και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης της Επιτροπής των Βρυξελλών για τον κορωνοϊό (Coronovirus CoCom).

«Πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη ότι η πλειοψηφία των πιστών μας θα εμβολιαστεί. Αυτό είναι μια βεβαιότητα. Εναπόκειται σε εμάς τώρα να προσπαθήσουμε να τους πείσουμε, με απόλυτη ελευθερία βέβαια, να εμβολιαστούν. Βεβαίως και θα εμβολιαστώ. Περιμένω με ανυπομονησία να εμβολιαστώ» υπογραμμίζει ο Σεβασμιώτατος.

Προσθέτει ότι «η κρίση μας έφερε πιο κοντά στον Θεό. Γιατί κάθε κρίση που αντιμετωπίζουμε είναι σαν μια πρόκληση να έρθουμε πιο κοντά, να προσευχηθούμε» και επισημαίνει:

«Δεν υπάρχει παρά μόνο ένας τρόπος να νικήσουμε αυτή την κρίση, να εμβολιαστούμε. Όλοι μαζί. Για το δικό μας καλό και το καλό των συμπολιτών μας».

 ΑΠΕ-ΜΠΕ

 Son éminence le Métropolite d'Athenagoras Peckstadt de Belgique s'exprime sur la crise sanitaire et la vaccination contre le Covid. Découvrez ses conseils, son vécu et la vision de l'Église orthodoxe sur la vaccination contre le coronavirus. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.