Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Предстоятель зустрівся зі студентами Тернопільського національного медичного університету

 


Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 21 травня 2021 року під час першосвятительського візиту зустрівся зі студентами Тернопільського національного медичного університету імені І. Горбачевського.

Предстоятеля супроводжував керуючий єпархією архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор.

«Радію з того, що ми маємо можливість поспілкуватися офлайн, тому що після року посилених карантинних обмежень сьогодні ми все ж таки можемо зустрітися, поспілкуватися. Однак ми повинні бути мудрими, пильними і відповідальними далі, бо бачимо, що ця невидима і небезпечна хвороба все ж таки не полишає ніяк ні нашу Україну, ні весь світ, який тепер потерпає від небезпеки. Тому ми мусимо насамперед навчитися жити в таких умовах», – сказав Митрополит Епіфаній у вітальному слові.

Предстоятель Православної Церкви України закликав молодь бути відповідальною: «Викликів багато, але якщо ми будемо солідарними та відповідальними, будемо мати віру в Бога й проситимемо в Нього про те, щоби Він допомагав і сприяв нам далі, то побачимо, що в одну мить може змінити все. Бо по вірі Бог творить чудеса саме через людей», – додав Предстоятель.

Блаженнійший Митрополит Епіфаній відповів на запитання молоді та побажав майбутнім лікарям досягати все нових і нових вершин, збагачуватися і науково, і духовно, і далі зростати від сили до сили.

Після завершення спілкування зі студентами відбулася церемонія вручення диплома Почесного професора Тернопільського національного медичного університету Блаженнійшому Митрополиту Київському і всієї України Епіфанію.

Предстоятель висловив вдячність за високу відзнаку та нагородив ректора університету Михайла Корда орденом святого архістратига Михаїла II ступеня.

Прес-служба Київської Митрополії Української Православної Церкви (ПЦУ)











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.