Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΤΥΠΟΥ-PRESS ACCREDITATION INFO- Аккредитация прессы--ACCREDITATION POUR LA PRESSE



holycouncil
Ελληνικά English русский français
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να καλύψετε την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Η διαδικασία των αιτήσεων για τις διαπιστεύσεις Τύπου θα είναι ανοιχτή από τις 24 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου. Οι αιτήσεις θα τυγχάνουν επεξεργασίας μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας. Παρακαλούμε όπως επανελέγξετε την ιστοσελίδα στις 24 Μαΐου, προκειμένου να υποβάλλετε ηλεκτρονικά την αίτηση σας. 

Επίσης, παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι η Αγία και Μεγάλη Σύνοδος της Ορθοδόξου Εκκλησίας θα συγκληθεί στην Κρήτη 19-26 Ιουνίου. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκπροσώπων των ΜΜΕ θα λειτουργήσει κέντρο τύπου με σύνδεση Wi-Fi. Για όλες τις υπόλοιπες παροχές και υπηρεσίες, όπως τα καταλύματα, την ευθύνη θα έχουν τα ίδια τα ΜΜΕ. Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτώνται στην παρούσα ιστοσελίδα, καθώς θα οριστικοποιούνται διαδικαστικά ζητήματα. 

Διαπίστευση Τύπου

Η Δημοσιογραφική Ταυτότητα κρίνεται απαραίτητη για την κάλυψη της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου. Τα ΜΜΕ πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέσω του κάτωθι υπερσυνδέσμου. Είναι σημαντική η ανάγνωση όλων των σχετικών πληροφοριών πριν από τη συμπλήρωση της αίτησης.
Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις διαπιστεύσεις Τύπου θα αρχίσει την Τρίτη 24 Μαΐου 2016.
Η υποβολή της αίτησης μέσω της ιστοσελίδας δεν υποδηλώνει την έγκριση αυτής. Η έγκριση ασφαλείας και η διαθεσιμότητα του χώρου θα επηρεάσουν την διαδικασία της διαπίστευσης.
Θα ενημερωθείτε σχετικά με την αποδοχή ή την απόρριψη της αίτησής σας.
Για να προετοιμάσετε την αίτησή σας, παρακαλώ ακολουθείστε τις κάτωθι οδηγίες:
  1. Για τα ΜΜΕ εκτός Ελλάδας: Οι πληροφορίες διαβατηρίου και η ημερομηνία γέννησης είναι απαραίτητες για κάθε αιτούντα.
  2. Για τα ελληνικά ΜΜΕ: Ένα αντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας, όπως εκδίδεται από την Ελληνική Δημοκρατία, απαιτείται για κάθε αιτούντα.
  3. Πληροφορίες Δημοσιογραφικής Ταυτότητας και η ημερομηνία λήξης αυτής απαιτούνται για κάθε αιτούντα.
  4. Μια φωτογραφία τύπου διαβατηρίου μεγέθους 5cm x 5cm (2’’ x 2’’) σε μορφή jpg απαιτείται για κάθε αιτούντα.
  5. Ένα φωτοαντίγραφο (αρχείο pdf ή jpg) του διαβατηρίου απαιτείται για κάθε αιτούντα (για ΜΜΕ εκτός Ελλάδος).
  6. Ένα φωτοαντίγραφο (αρχείο pdf ή jpg) επίσημης δημοσιογραφικής ταυτότητας απαιτείται για κάθε αιτούντα (για ελληνικά ΜΜΕ).
  7. Τα ΜΜΕ οφείλουν να υποβάλλουν επιστολή δημοσιογραφικής ανάθεσης, στην οποία θα αναφέρεται ξεχωριστά κάθε άτομο που σχετίζεται με το συγκεκριμένο μέσο και επιθυμεί να καλύψει τη Σύνοδο είτε πρόκειται για ελεύθερο επαγγελματία είτε για προσωπικό. Η αίτηση δεν θα θεωρείται πλήρης μέχρι την υποβολή της επιστολής δημοσιογραφικής ανάθεσης. Οι ημιτελείς αιτήσεις δεν θα ληφθούν υπόψη προς διαπίστευση.
  8. Τα πεδία που ακολουθούνται από αστερίσκο είναι απαραίτητα για την επιτυχή υποβολή της αίτησης.
Για να ξεκινήσετε την διαδικασία της αίτησης, παρακαλώ πατήστε εδώ.
Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις αναφορικά με την διαδικασία αιτήσεων διαπίστευσης, παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω  email στη διεύθυνση pressoffice@holycouncil.org.