Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ


ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ http://www.portal-credo.ru/site/?act=news&id=120854 ΕΓΓΡΑΦΟ: Βαρθολομαίος Erdogansky. "Η Εθνική Επιτροπή 60" ζητεί από την ROC Πατριάρχης Κύριλλος (Gundyaeva) αρνηση να ΣΗσυμμετάσχουν στο Παν-ορθόδοξο ναό στην Κρήτη και να περάσουν αναπληρωματικό τον καθεδρικό ναό στο Κορσούμ

(Δημοσιεύθηκε στην αρχική ορθογραφία και το στυλ -. Ed)

Με εντολή της Ορθόδοξης λαϊκής «Εθνική Επιτροπή + 60" αναφέρεται στον Πατριάρχη Κυρίλλου με το αίτημα της προσευχής να αποσυρθεί από την Πανορθόδοξη Συμβούλιο στην Κρήτη για να διατηρηθεί η ενότητα της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας!

Μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Προέδρου της Ουκρανίας Poroshenko, PA από 04/23/2016 προθέσεων για τη δημιουργία ενός ενιαίου τοπική αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ουκρανίας, έγινε σαφές ότι το κύριο καθήκον των εχθρών της Ρωσίας στο επερχόμενο Συμβούλιο της Ελλάδα θα είναι η καταστροφή της ενότητας της Ορθόδοξης Εκκλησίας Russa και σκληρή ΑΕΠ εκδίκηση! Κωνσταντινούπολη είναι κατηγορηματική άρνηση να συγκαλέσει το Pre-συνεδρίασης του Συμβουλίου στις ROC-ζήτησης δείχνει ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας στο ίδιο επίπεδο με τον επικεφαλής της Ουκρανίας θα προσπαθήσει να εξοντώσει την κύρια πνευματική δύναμη παγίωση της Μεγάλης Ρωσίας! Προφανώς, τους μπράβους του Ερντογάν στην Ράσο (και άλλοι που τους συναντήσουν κληρικοί πλατεία) που παρασκευάζεται ένας ύπουλος γροθιά αυτό στην Κρήτη! Φαίνεται ότι η Ιερά Σύνοδος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και σήμερα έχει το δικαίωμα να θέσει το ζήτημα του αφορισμού Poroshenko για την προδοσία της Ορθοδοξίας και παρακάμπτουμε σε αίρεση και το σχίσμα! Κατά τη γνώμη μας, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία πρέπει να αναλάβει την κύρια ευθύνη για τη διατήρηση της ενότητας της Ορθοδοξίας - επειγόντως συγκεντρωθούν στη Μόσχα Συνάντηση Pre-Συμβούλιο, όπου η απόδοση σχέδιο του προέδρου RF! "Η Εθνική Επιτροπή + 60" πιστεύει ότι η ρωσική φόρουμ των αδελφικών Ορθοδόξων Εκκλησιών θα ακυρώσει την περιβόητη αρχή της συναίνεσης και να ανοίξει το δρόμο για τη διεξαγωγή της Πανορθόδοξη Συμβούλιο Κορσούμ ιερού 28 του Ιουλίου του 2016!
Ενώ ο deacon Andrey Kouraev υποστηρίζει πως αν δε συμμετάσχει η Εκκλησία στην Πανορθόδοξη στην Κρήτη: a) will lose the possibility to influence the decisions; 2) would allow the Patriarchate of Constantinople to declare itself as the only pillar of Orthodoxy; 3) will contribute to the losing of weight of the Slavic Orthodox community.(http://diak-kuraev.livejournal.com/1230076.html)